[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”vista-blue” active_section=”1″ css=”.vc_custom_1525782039334{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_tta_section title=”Huisvesting werknemers” tab_id=”1441874218694-385c7ca7-4943528c-1eb2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”10502″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Personeelshuisvesting

Zoekt u huisvesting voor uw personeel? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Maar ook voor spoedplaatsingen zijn wij de juiste partij voor u. Bent u verzekeraar of werkgever en uw cliënt dient binnen enkele dagen geplaatst te worden dan gaan wij deze uitdaging graag met u aan garanderen u positief resultaat.

Vooraf wordt met u een inventarisatie gemaakt van uw wensen en de mogelijkheden en in de meeste gevallen is het mogelijk om binnen enkele dagen de huisvesting geregeld te hebben.

Vult u het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Verzekeraar” tab_id=”1441874218832-398800e3-835e528c-1eb2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”10509″ style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Verzekeraar

Voor spoedplaatsingen zijn wij de juiste partij voor u. Bent u verzekeraar, werkgever of dienstverlener en uw cliënt dient binnen enkele dagen geplaatst te worden dan gaan wij deze uitdaging graag met u aan en garanderen u positief resultaat. Een spoedvraag kan uiteenlopende redenen hebben zoals tijdelijke huisvestingsvraag na water of brandschade. Vaak zijn dit emotionele trajecten voor uw cliënt, wij kunnen in ieder geval met betrekking tot de huisvestingsvraag u geheel ontzorgen.

Heeft u vanuit uw verzekeraar een budget toegewezen gekregen voor tijdelijke huisvesting? Zodra wij de gegevens van uw verzekeraar hebben ontvangen kunnen wij met uw verzekeraar alles verder afstemmen.

Vooraf wordt met een inventarisatie gemaakt van de wensen en de mogelijkheden en in de meeste gevallen is het mogelijk om binnen enkele dagen of sneller indien noodzakelijk de huisvesting geregeld te hebben.

Vult u het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor calamiteiten kunt u bellen op : 06-53 323 799[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Expat” tab_id=”1475671619183-3d9951df-cd10″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”10510″ style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Expat

Bent u expat en komt u (tijdelijk) in Nederland werken dan willen wij u graag helpen met het vinden van geschikte woonruimte. Heeft u vanuit uw werkgever een budget toegewezen gekregen voor tijdelijke huisvesting en wordt er op naam van het bedrijf gehuurd? Zodra wij de gegevens van uw werkgever hebben ontvangen kunnen wij met uw werkgever alles met betrekking tot de administratieve zaken verder afstemmen. Uiteraard stemmen wij samen met u de wensen af van het soort woning u graag zou willen betrekken. Huurt u als expat zelf ? Kijkt u dan eerst op https://verhuur.woningwell.nl/ voor aanbod.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.[/vc_column_text][vc_column_text]English: When you are an expat and you will be working (temporarily) in the Netherlands we can help you find suitable accommodation.

You have a budget assigned to you from your employer for temporary housing?

Once we have received the data from you or your employer, we can fine-tune when needed with your employer anything related to the administrative matters. Of course we consult you about your wishes on behalf of the type of home you would like to engage.

Please fill out the contact form and we will contact you to inform you about the possibilities.

For urgent matters please call on: 06 53 323 799[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]