Free songs

Woning huren

Een woning huren, hoe werkt het?

Wij werken op basis van inschrijving. Een inschrijving plaatsen is vrijblijvend, bezichtigen is kosteloos en verplicht u tot niets.

Besluit u na een bezichtiging te willen huren en wordt een object aan u toegewezen dan hanteert Woningwell een tarief voor de inschrijf-en handelingskosten aan Inschrijver ad € 125,- inclusief 21 % btw. Uitzonderingen op dit tarief worden expliciet aangegeven in een advertentie. 

Samengevat:

  1. Inschrijven
  2. Mogelijkheden bespreken
  3. Gegevens completeren
  4. Woning(en) vrijblijvend bezichtigen
  5. Huurovereenkomst opmaken
  6. Oplevering woning
  7. Wat na oplevering

1. Indien u wilt reageren op woningaanbod kunt zich registreren op de pagina “INSCHRIJVEN”. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw specifieke wensen met u door te nemen.

2. Als uw aangeleverde gegevens en zoekprofiel passend zijn met aanbod maken we indien u wenst een bezichtigingsafspraak voor de gewenste woning.

3. Wanneer u in aanmerking komt voor een bezichtiging van de woning kunt u deze vrijblijvend bezichtigen. Een bezichtiging is bedoeld om een goede indruk te krijgen van de woning en vooral om te kijken of dit echt een passende woning voor u is waar u zich thuis zult gaan voelen.

4. Tijdens de bezichtiging met een van onze medewerkers kunt u niet direct akkoord geven op de woning. Wanneer u echter de bezichtiging alsnog besluit de woning te willen huren en de woning wordt u daadwerkelijk toegewezen dan hebben wij soms nog aanvullende gegevens van u nodig. Dit kan bestaan uit aanvulling inkomstengegevens, identiteitsgegevens en in sommige gevallen een werkgeversverklaring en of huurdersverklaring.

5.Indien alle aangeleverde stukken geaccepteerd zijn en de woonruimte aan u wordt toegewezen wordt de huurovereenkomst opgemaakt en u aangeboden. Tevens ontvangt u van ons informatie of hulp met het aanvragen van bijvoorbeeld gas, water, elektra, internet etc,

6. Na ontvangst van betaling van de factuur wordt met u een afspraak gemaakt voor inspectie en oplevering van de woning. De woning wordt samen met u geïnspecteerd, meterstanden opgenomen en u ontvangt vervolgens de sleutels.

7. Wanneer u na de oplevering vragen of bijzonderheden heeft dan kunt u altijd bij ons terecht,

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.