Voor spoedplaatsingen zijn wij de juiste partij voor u. Bent u verzekeraar, werkgever of dienstverlener en uw cliënt dient binnen enkele dagen geplaatst te worden dan gaan wij deze uitdaging graag met u aan en garanderen u positief resultaat. Een spoedvraag kan uiteenlopende redenen hebben zoals bijvoorbeeld een tijdelijke huisvestingsvraag na water of brandschade. Vaak zijn dit emotionele trajecten voor uw cliënt, wij kunnen in ieder geval met betrekking tot de huisvestingsvraag u geheel ontzorgen.

Bent u de verzekerde en heeft u vanuit uw verzekeraar een budget toegewezen gekregen voor tijdelijke huisvesting? Zodra wij de gegevens van uw verzekeraar hebben ontvangen kunnen wij met uw verzekeraar alles verder afstemmen.

Vooraf wordt een inventarisatie gemaakt van de wensen en de mogelijkheden en in de meeste gevallen is het mogelijk om binnen enkele dagen of sneller indien noodzakelijk de huisvesting geregeld te hebben.

Vult u het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor calamiteiten kunt u bellen op : 06-53 323 799

 Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

[contact-form-7 id=”645″ title=”werkgever-verzekeraar”]