Free songs
 

Robijnstraat

€ 750

Ede

Gegevens van de woning

  • € 750
  • Appartement
  • Woonoppervlak: 60 m²
  • Beschikbaar per: in overleg
  • Bouwjaar: 2011

Wonen in het centrum van Ede

Luxe hoekappartement gelegen op de 2e woonlaag van appartementencomplex Bonaparte. De raampartijen in de woonkamer geven het appartement net dat beetje extra dat u zoekt. Zelfs in de keuken is er over de lichtinval nagedacht. Door de opstelling van de keuken is er genoeg werk- en opberg ruimte gecreëerd. Er is gekozen voor een neutrale keuken met unieke details. De woonkamer is uitgebreid met een nis voor het tv meubel. Op deze manier is er een ruimere zithoek ontstaan.
Het bouwjaar van het appartementencomplex is 2011 u heeft alle voordelen van nieuwbouw zonder er op te wachten. Het appartement staat voor u klaar!

Indeling:
Complex: U komt binnen aan de zijde van de Robijnstraat waar u toegang heeft tot de verdiepingen en kelder via de lift en trap.

Appartement: Hal/entree, de hal geeft toegang tot alle ruimtes van het appartement (bergruimte, toilet, badkamer, slaapkamer en woonkamer). De bergruimte doen we te kort om deze als berging te omschrijven, het is een ruimte met mogelijkheden. De toilet- en badkamer zijn voorzien van een neutrale, nette afwerking. Aan de voorzijde is gelegen de grote slaapkamer met zicht op het centrum. De woonkamer is gesitueerd over de gehele lengte van het appartement met aan drie zijde ramen. U komt binnen aan de voorzijde van de woonkamer en aansluitend is de keuken te vinden voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Bijzonderheden en pluspunten:

* Luxe nieuwbouw complex van 2011
* 1 x eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage inbegrepen
* 2e eigen parkeerplaats optioneel aan te vragen(en indien beschikbaar)
* Berging in onderbouw
* Ligging hartje centrum Ede
* Helemaal af
* Ruime keuken
* Lift aanwezig
* Energielabel A

Energielabel

 

 

 

 

Oppervlakten en inhoud:
Gebruiksoppervlakten (= woonoppervlakte) 60 m²
Externe bergruimte 5 m²
Inhoud 170 m³

Huurprijs p/mnd. € 750,-
Servicekosten incl. 1 x eigen parking € 125,- p/mnd.
Borg: € 875,-

Aanvaarding: in overleg / op korte termijn

Wilt u in aanmerking komen voor deze woonruimte dan dient u vrijblijvend op www.woningwell.nl als woningzoekende ingeschreven te zijn.

Print

Contact

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Betreft

Uw bericht

Terug naar boven