Free songs
 

Deltalaan (kamer3)

€ 459

Deventer

Gegevens van de woning

  • € 459
  • Kamer
  • Perceeloppervlak: 150 m²
  • Woonoppervlak: 15 m²
  • Beschikbaar per: direct

Omschrijving:

Te huur: Kamer nr 3

Zeer nette en afgewerkte, gestoffeerde kamer van 17,1 m² met splinternieuwe laminaatvloer en zijn voorzien van verduisterende raambekleding. .
De kamer is gelegen in een gerenoveerd appartement op de begane grond en is voorzien van veel extra’s. Er kan gebruikt gemaakt worden van de grote tuin, gezamenlijke woonkamer, keuken, keukenapparatuur, wasmachine, droger, koelkast, vriezer etc. Alles is helemaal nieuw !

+++++++++++++++++++++++++++

Tevens beschikbaar: 

kamer 16 m² € 459,-  inclusief  g/w/e/tv/internet en gemeentelijke belastingen

kamer 10 m² € 359,-  inclusief  g/w/e/tv/internet en gemeentelijke belastingen

Er kunnen maximaal 3 personen wonen in het pand, dus wellicht op zoek met studiegenoten of werkgenoten? –> dan is dit wellicht de optie ! Er zijn 3 te huren kamers en daarnaast is er 1 gezamenlijke woonkamer.

+++++++++++++++++++++++++++

Locatie:
Vanaf deze locatie is het nog geen 10 minuten fietsen naar Saxion, centrum of NS station-centrum of 5 minuten fietsen naar NS-station Colmschate. Via de nieuwe doorgang is nog geen 5 minuten fietsen naar het Deventer Ziekenhuis. Op loopafstand is een winkelcentrum gelegen met een supermarkt en diverse kleine winkeltjes.

Gezamenlijk gebruik betreft:
keuken, toilet, badkamer en een extra gezamenlijke woonkamer, de woning is geheel gerenoveerd en de kamers worden strak opgeleverd.

Voorzieningen:
*naast de ruimte in de eigen kamer is er een gezamenlijke woonkamer aanwezig. Deze woonkamer is voor algemeen gebruik en biedt toegang tot een zeer ruime afgesloten tuin. De ca.96 m² tuin is voor algemeen gebruik en is voorzien van een overdekte fietsen of scooter stalling. De tuin is omheind en kan worden afgesloten.

*kamers zijn voorzien van verduisterende raambekleding

*u kunt gebruik maken van droger, wasmachine, keukengerei, *keukenapparatuur

*de keuken is voorzien van koel en vries mogelijkheden, inductiekookplaat en afzuigkap, magnetron, bestek en kookgerei

*internet en televisie signaal is aanwezig en inbegrepen (u hoeft dus geen extra abonnement af te sluiten)

*in de huurprijs is het voorschot voor g/w/e en gemeentelijke heffingen reeds per maand verrekend

*Afval gaat via ondergrondse container buiten. Er wordt door de gemeente per storting berekend, deze variabele post wordt periodiek verdeeld en in rekening gebracht door verhuurder. Huurder hoeft dit niet op naam te zetten.

Als student mooi en comfortabel wonen? Dit is dit een ideale plek! U hoeft niets meer te klussen of te schilderen, alles is klaar en u kunt na verhuizen gelijk wonen!

Kosten:
Voor deze woonruimte zijn geen bemiddelingskosten van toepassing. Woningwell biedt deze woonruimte aan in opdracht van de eigenaar.
Als u na een bezichtiging wilt gaan huren, betaalt u aan ons alleen inschrijf-en administratiekosten van slechts € 125,- incl. btw
Bent u student of schoolgaand en huurt u deze onzelfstandige woonruimte dan heeft u recht op € 50,- korting op de inschrijf en administratiekosten.

Huurprijs: € 459,- incl. g/w/e/internet/tv/voorzieningen p/mnd.
Borg: € 459,-
Aanvaarding: in overleg

 

Print

Contact

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Betreft

Uw bericht

Terug naar boven